День Вишиванки – яскраве, життєдайне та улюблене святом мільйонів українців.

День Вишиванки – яскраве, життєдайне та улюблене святом мільйонів українців.
Цьогоріч планується безліч онлайн акцій. Закликаємо наших студентів та випускників минулих років: сфотографуйте себе у вишиванці, опублікуйте фото на своїх сторінках у соцмережах та сторінці Тальянківського агротехнічного коледжу.
Нехай цьогорічне свято буде ще яскравіше, ніж завжди! Долучайтесь.

* * *
Як відомо, Всесвітній день вишиванки — міжнародне свято, яке покликане зберегти споконвічні народні традиції створення та носіння етнічного вишитого українського одягу. Дата проведення — щороку в третій четвер травня . Свято є самобутнім і самодостатнім, не прив’язане до жодного державного чи релігійного. У цей день кожен охочий може долучитись до свята, одягнувши вишиванку .
Щороку цього дня вся Україна, а також кожен куточок планети, де живуть українці, перетворювались на фантастичну красу. Згадаймо студентів у вишиванках, підприємства та офіси – океан радісних фото. Згадаймо наших захисників, які одягають вишиті сорочки і вірять, що вони захищають від куль. Згадаймо себе і той піднесений внутрішній стан, коли йдеш вулицею, і тобі посміхаються незнайомі люди лишень тому, що вони теж у вишитих сорочках.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.