Пробне ЗНО 2021 – коли відбудеться, та коли реєструватись

Український центр оцінювання якості освіти оприлюднив дату складання пробного зовнішнього незалежного оцінювання – 10.04.2021. Зареєструватись на пробну сесію ЗНО усі охочі можуть з 05.01.2021 до 19.01.2021. 

Пройти реєстрацію на пробне тестування можна онлайн, на сайті регіонального центру оцінювання якості освіти. Та на жаль, у зв’язку зі швидким поширенням коронавірусної інфекції та загальної несприятливої епідеміологічної ситуації в 2021 році учні зможуть обрати лише одну навчальну дисципліну для пробного проходження. Для мінімізації ризиків поширення захворювання було прийняте рішення провести тестування з усіх предметів в один день – 10.04.2021.

Щоб не втратити шанс потренуватись в проходженні тесту, усі учасники мають можливість завантажити онлайн пробні версії тесту з інших дисциплін, та надіслати свої відповіді на спеціальний сервіс. Це дозволить максимально безпечно пройти даний етап тестування.

Тобто, відчути на собі загальну специфіку проведення ЗНО можна 10.04.2021 року, щоб ця атмосфера не була новою для учня, а перевірити свої знання з інших предметів – вдома. Подивитись свій результат пробного тестування в особистому кабінеті можна буде менш ніж за тиждень – 16.04.2021. Також, УЦОЯО та ГС “Освіторія” і МФ “Відродження” планують зняти спеціальні відео, в яких буде викладена детальна інформація стосовно складання пробного ЗНО.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.