Дорога освітянська спільното!

Наше студентство, наші першокурсники, батьки! Вітаю з Днем знань!
Уже втретє ми розпочинаємо наш новий навчальний рік у час повномасштабної війни. Сьогодні можемо сказати, що ми – сильна нація, яка не здалась і продовжує навчатися та працювати в Україні. Те, що ми залишилися на своїй землі, вже доводить нашу велику любов, патріотизм, а найголовніше – віру в Перемогу!
Дякуємо нашим ЗСУ, всім, хто виборює та допомагає виборювати нашу свободу!
Разом ми продовжуємо розбудовувати нашу державу, її освітній, науковий, спортивний рівні, де наші студенти показують найкращі результати в різних галузях.
Шановні першокурсники, відсьогодні ви є повноправними членами нашої великої та дружної коледжанської родини!
Пам’ятайте, освіта повинна бути істинною, повною, ясною та міцною. Вчіться, щоб бути здатними критично мислити, що зараз так важливо у світі. Розумійте один одного, допомагайте та розвивайте свій потенціал, а найголовніше – талант.
Дорогі студенти, ви – наше майбутнє, яке залежить від чітких кроків, гострого розуму, грамотності, раціоналізму, вміння бути незалежним і вільним у своєму виборі. Тільки так ми побудуємо те середовище, яке ніхто не захоче залишати, а тільки продовжить його формувати. Для цього не потрібно думати однаково, а потрібно думати разом!
Успіхів! Натхнення! Креативу!
Миру та Перемоги! Слава Україні!

З повагою та за дорученням колективу директор коледжу Віталій АНТОШКО